Facebook

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Mozanapló

 

E-learning

Levelezés

Bejelentkezés

Szavazás

Szoktál zenét hallgatni?
Minden nap.
86%
Hetente.
3%
Néha-néha.
3%
Soha.
8%
Összes szavazat: 1060

Határtalanul!

     

 „Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával” 

HiperSuli

Tisztelt Szülők!

A Kormány 1102/2020. (III. 20.) Korm. határozata alapján 2020. március 16. napjától intézményünkben a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása online módon, személyes kapcsolattartás nélkül történik. A tanulók a tananyagot digitális támogatással naponta otthon fogják megkapni és elsajátítani. A tananyagok kiközvetítésére a Bloggert használjuk. A tananyagok az alábbi osztályblogokról érhetőek el:

1.a osztály blogja

1.b osztály blogja

2.a osztály blogja

2.b osztály blogja

3.a osztály blogja

3.b osztály blogja

4.a osztály blogja

4.b osztály blogja

5.a osztály blogja

5.b osztály blogja

6.a osztály blogja

6.b osztály blogja

7.a osztály blogja

7.b osztály blogja

8.a osztály blogja

8.b osztály blogja

A tananyagok feldolgozásának megsegítésére online konzultációs időpontokat, illetve Webináriumokat biztosítunk. A Webináriumok időpontja az osztályok blogján a "Webinárium" menüpontban érhető el. Itt találják a pedagógusok személyes e-mail címét is. A Webináriumokat a Zoom és a Discord platformok használatával tartjuk. A tanulókkal, illetve a szülőkkel való kapcsolattartásra Facebook és Messenger csoportokat hoztunk létre. A megoldott feladatokat és beadandókat tanáraink e-mail címére küldhetik vissza, de folyamatban van a Google tanterem, illetve Office Teams alkalmazás beállítása. Tesztelésre és értékelésre a Classcraft, Redmenta, Kahoot és a Google forms programokat alkalmazzuk. 

Az osztályok blogjain kívül pedagógusaink saját blogokat is szerkesztenek, amelyeken számos, egyéb fejlesztő és gyakorlást segítő feladat elérhető. Ezek linkjeit a Munkatársak menüpontban, a pedagógusok fényképei alatt találják. 

Amennyiben nem rendelkeznek a szükséges digitális eszközökkel (számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon), korlátozott számban tudunk tableteket tanulóink rendelkezésére bocsátani. Kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek valóban szükséges, hogy ne vegyék el a lehetőséget azoktól, akik valóban rászorulnak.

Kérjük, napi rendszerességgel figyeljék az osztály részére előírt feladatokat, kövessék nyomon gyermekük tanulási előmenetelét! Köszönjük együttműködésüket!

 

 

Hódmezővásárhelyi Ének-zenei Iskola Alapítvány

Adószám: 19083955-1-06

Bankszámlaszám: 10200184-28113294-00000000