Facebook

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Mozanapló

 

E-learning

Levelezés

Bejelentkezés

Szavazás

Szoktál zenét hallgatni?
Minden nap.
86%
Hetente.
3%
Néha-néha.
3%
Soha.
8%
Összes szavazat: 1060

Határtalanul!

     

 „Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával” 

HiperSuli

Hitvallásunk

A Domonkos Rendi Nővérek Apostoli Kongregációja által fenntartott Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola vagyunk, amely ökumenikusan nyitott a más felekezetűek (történelmi egyházak hívei) felé.

Célunk: A család által ránk bízott gyermekekből – a szülőkkel együtt - jellemes, művelt keresztény fiatalokat nevelni, akik megtalálják helyüket, életcéljukat az egyházban, a társadalomban.

Intézményünk nevelő-oktató munkáját a 2500 éves európai értékrend hatja át. Alappillérként szerepel a négy alapvető érték: az igaz, a jó, a szép, a szent.

Az igaz ismeret a valós viszonyoknak megfelelő ismeret.

A helyes, vagyis a jó (erkölcsös) cselekvés: a valós viszonyoknak megfelelő cselekvés.

A szép a rejtett igaznak és jónak napfényre jutása.

Mivel Isten maga a szentség ezért a "szent" abszolút érték, ez alapozza meg a másik három alapértéket. Ha ez megkérdőjeleződik, az összes többi érték is bizonytalanná válik

Szolgáltatásaink:

- Emelt szintű művészeti nevelést és oktatást valósítunk meg Kodály Zoltán értékrendjére alapozva.

- Olyan feltételeket igyekszünk teremteni, és olyan munkát végezni, hogy a ránk bízott gyermekek testileg – lelkileg egészséges, felelős közösségi emberként tudjanak élni a mindennapokban.

- Kiemelt feladatnak tekintjük a gyermekekre való személyes odafigyelést, a személyre szabott foglalkozást mind a tehetséggondozás, mind a felzárkóztatás terén.

Tudjuk, hogy pedagógiai programunkban megfogalmazott céljaink megvalósításához garancia az, hogy intézményünk minden dolgozója életvitelében, munkájában elkötelezettségre, nyitottságra és hitelességre törekszik.

 

 

Hódmezővásárhelyi Ének-zenei Iskola Alapítvány

Adószám: 19083955-1-06

Bankszámlaszám: 10200184-28113294-00000000