4.b

Osztályunkban négy éve vagyunk együtt 18-an. Nagyon jó csapatot alkotunk. Már kétszer is elnyertük az év osztálya díjat. Összetartó, segítőkész, szorgalmas viselkedésünkkel érdemeltük ki azt. Szeretjük a zenét. Szívesen járunk kórusra, táncra. Sokan tanulunk hangszeren. A sportokat is képviseljük az osztályunkban. Van köztünk úszó, focista és síelő is. Nagyon szeretünk együtt fogócskázni. Mindenki játszik mindenkivel az osztályban. Jókat beszélgetünk, nevetünk. Vidám csapat vagyunk. Nagyon szeretünk olvasni. Van egy olvasó sarkunk, amit a nagy macink őríz. A kis macit pedig minden héten hazaviheti valaki, aki megérdemli. Sokat kézműveskedünk. Szeretjük rendezgetni az osztályunkat és segítünk a díszítésben is. Figyelünk a növényeinkre. A hetes feladata mindig gondozni azokat is.

Mérai Janka

Mérai Janka 4.b
6 éves korom óta versenyszerűen úszom. Az uszoda a második otthonom.
Megtapasztalhattam, megtanultam, hogy a szorgalom és a kitartás meghozza az eredményt. Idén a korosztályomban már több versenyszámban is az ország legjobbjai között végeztem, országos ranglistavezető helyet szereztem. 8 versenyszámban lettem Magyarország regionális Úszóbajnoka. Országos Diákolimpiáig jutottam.
Imádok edzésre járni, versenyezni, a céljaimért küzdeni.

Tokovics-Pap Zsombor

Behán Alíz

Aliz, a nagy olvasónk:
“Minden nap szoktam olvasni, amikor csak időm van. A nyári szünetben nagyon sokat. Idén 100 könyvet szeretnék elolvasni. Leghosszabb könyv, amit olvastam 749 oldal volt. Két hétig le sem tettem. Anyáék kiskoromtól kezdve minden nap olvasnak nekem. Ezért nagyon vártam, hogy én is megtanuljak. Mióta tudok olvasni, még több élményt kaptam a könyvektől, mint azt képzeltem. Azért ajánlom másoknak is, mert jobb mint a tévé. Bármilyennek elképzelheted az olvasott sorokat. ” Behán Aliz

Rajzórán textilre rajzoltunk. Mindenki saját magának díszítette a pólóját zsírkrétával, textilfilccel.