Híreink Liszt Iskola

Tanévzáró ünnepély

Tanévzáró ünnepély

Június 23-án tartottuk a Szent István templomban a tanévzáró ünnepélyünket. Tanulóink tanulmányi átlaga 4,33. A kitűnő tanulók száma 71, és 380 tantárgyi dicséretet kaptak a tanulók. A magatartás átlag 4,55, a szorgalom átlag 4,36. Legfeljebb két négyese van 115 tanulónak, és legalább 4,5 az átlaga a tanulók 54%-ának, vagyis 180 tanulónak. 36 tanuló kapott nevelőtestületi dicséretet. Ők azok, akik minden tantárgyból jeles minősítés mellett legalább három tantárgyból kitűnő minősítést szereztek.
A 8. évfolyamon kiemelt könyvjutalomban részesült Forrai Flóra, Kis Zsófia, Nagy Ádám, Nagy Kamilla, Szabó Maja és Tamási Botond.
Alapítványi díjat kapott Mészáros Dániel Gábor.
Liszt Plakett díjat érdemelt Janó Dominik és Szántó Emese.
Őszintén gratulálunk azoknak a tanulóknak, akik az év során dicséretet kaptak, és egyúttal köszönjük a sok színvonalas szereplést, az eredményes tanulmányi és sporteredményt.
Külön gratulálunk azoknak a tanulóknak, akik javítottak a félévi eredményükhöz képest, és ezzel járultak hozzá iskolánk jó hírének növeléséhez. Köszönjük a szülőknek a sok támogatást és segítséget.
Kívánunk mindenkinek élményekben gazdag nyári szünetet, a családokkal, barátokkal sok-sok felhőtlen együttlétet, felejthetetlen napokat.