Híreink Liszt Iskola

Vincze Éva

Végzettségek

Magyar-művelődésszervező tanár

E-mail: vincze.eva@lisztferenc.hu

A Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájában 2022 őszétől  dolgozom. Nagy öröm számomra, hogy ebben az iskolában taníthatok, hiszen én is ide jártam, és meghatározó élményeket kaptam a tanáraimtól, és elsősorban nekik köszönhetem, hogy én is a pedagógus hivatás mellett döntöttem.
2011-ben gyakorlatvezető mentortanári végzettséget szereztem, mert fontosnak tartottam, hogy a megszerzett tudásomat a tanárhallgatóknak is átadjam.
2018-ban képesítést szereztem az etika tanítására a felső tagozaton.
Számos továbbképzésen vettem részt, amelyek segítik a munkámat a felzárkóztatásban és tehetséggondozásban. Szívesen és eredményesen készítek fel tanulókat különféle versenyekre.
A tanulási nehézségekkel küzdő tanulókra külön figyelmet fordítok, és hiszem, hogy az időben észrevett és megfelelően fejlesztett tanulók esetében elkerülhető, hogy iskolai kudarcok érjék a tanulás során.
Elsődleges célom, hogy a gyerekek örömüket leljék az olvasásban, hiszen ezzel az egyszerű és olcsó tevékenységgel egyszerre szórakozhatnak és tanulhatnak, fejleszthetik a
szókincsüket, memóriájukat, koncentrációs képességeiket, kreativitásukat, és ezek a képességek elengedhetetlenek a többi tantárgy tanulása során is.