Híreink Liszt Iskola

Digitális/jelenléti munkarend

Digitális/jelenléti munkarend

Tisztelt Szülők!
Értesítem Önöket, hogy a kormány 167/2021 (IV.9) rendelete értelmében 2021. április 19-től az alsó tagozat visszatér a jelenléti oktatásba, a felső tagozaton a digitális munkarend folytatódik 2021. május 10-ig.
Felhívom a szülők figyelmét, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetben a szülő az igazgatónál írásban kérelmezheti és igazolhatja a gyermek/tanuló távolmaradását, amennyiben a koronavírus fertőzés elkerülése érdekében teszi ezt, és a fentieken túl, a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 51. § (2) bekezdésének c) pontja az intézményvezető számára lehetőséget ad a tanulói távolmaradás igazoltnak tekintésére.
A koronavírus fertőzés elkerülése miatt távol maradó tanulók hiányzása igazolt hiányzásnak számít, de rájuk ugyanúgy vonatkoznak a 20/2012 (VIII.31) EMMI rendelet 51.§ (7) foglaltak a kétszázötven tanítási órát, vagy az egy adott tantárgyból a tanítási órák harminc százalékát meghaladó hiányzás kezelését illetően.
A kötelező órák után a gyermekeket haza lehet vinni a korábbiakban megszokott rend szerint.
A távolmaradó tanulók részére a pedagógusok a Google Classroom oldalára írják ki a tananyagot, feladatokat. Mivel hagyományos munkarendre térünk vissza, az online oktatást nem tudjuk biztosítani a távolmaradók részére. A számonkérésekre behívható a tanuló, ha a szülő ezt elfogadja.
Hétfőre minden alsó tagozatos tanuló részére megrendeljük az ebédet. Aki nem igényli, az pénteken fél 9-ig mondhatja le Csongrádi Katalinnál a 20-517-8336-os telefonszámon. A felső tagozatosok az eddigi, digitális oktatási rend alapján való eljárás szerint vihetnek ebédet a Cseresnyés kollégiumból vagy a Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola konyhájáról.
A járványügyi intézkedéseket a korábbiak szerint tartjuk be. Kérjük, biztosítsák gyermekük számára naponta a tiszta maszkot, és a táskájukban legyen pótmaszk. Kérjük, papírzsebkendőt biztosítsanak a gyermekek számára. Az intézményben csak egészséges gyermekeket fogadunk.
Tisztelettel
Dr. Magyar Andrea
igazgató