Híreink Liszt Iskola

Digitális munkarend

Digitális munkarend

A kormány döntése alapján iskolánkban 2021. március 8-31. között digitális munkarendet vezetünk be. Az első jelenléti tanítási nap a tavaszi szünet után, április 7-én lesz. A digitális munkarend időszakában a kontaktusszám minél jelentősebb csökkentése érdekéban a gyermekfelügyelet nem kerül megszervezésre.

Ebédrendelés: Március 8-tól, hétfőtől minden ebédet lemondtunk, ebédrendelés telefonon Csongrádi Katalinnál lehetséges (+20 517 83 36). Az ebédet a Cseresnyés kollégiumból, illetve a 602-es konyhájáról lehet elvinni, az iskolai ebédlő és az iskola is zárva lesz.

A digitális munkarend idején a G Suite Google Classroom távoktatási platformot használjuk, amelybe a tanulók egyéni kódokkal léphetnek be. A megoldott feladatokat és beadandókat is a Google Classroom-ba tölthetik fel a tanulók, és az online tesztelésre is ez a portál szolgál. A tananyagok feldolgozásának megsegítésére online konzultációs időpontokat, illetve Webináriumokat biztosítunk a Meet platformon keresztül. A tanulókkal, illetve a szülőkkel való kapcsolattartásra Facebook és Messenger csoportokat hoztunk létre.

Amennyiben a tanulók nem rendelkeznek a szükséges digitális eszközökkel (számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon), korlátozott számban tudunk tableteket tanulóink rendelkezésére bocsátani.

A digitális munkarendről bővebben a következő oldalon találnak információt:

lisztferenc.hu/oktatas/digitalis-munkarend