Híreink Liszt Iskola

Kruzslicz Péter Lajos

Végzettségek

Kémia-biológia-testnevelés  szakos tanár

Gyógytestnevelő

Szakvizsgázott pedagógus

E-mail: kruzslicz.peter.lajos@lisztferenc.hu

Testnevelés, gyógytestnevelés, biológia, kémiatanár, szakvizsgázott pedagógus vagyok. 21 éve tanítok, pályafutásom során 4 – 18 éves korú gyerekekkel foglalkoztam. 18 évig labdarúgó edzőként is tevékenykedtem.

Az iskolában jelenleg a 7. és 8. osztályokban kémiát tanítok és gyógytestnevelést tartok alsóban és felsőben.

Legfontosabb számomra a közvetlen, vidám légkör kialakítása. A gyerekek érezzék jól magukat, akkor fognak szívesen, önállóan tanulni, mozogni! Kémia órán igyekszem minél többet kísérletezni, ezáltal érdekessé tenni ezt a nem túl könnyű tantárgyat. Az alapokat fektetem le, ha valaki középiskolában szeretne tanulni, tudjon mire építkezni. A kémia tanulható! A logikus gondolkodásra próbálom tanítani a gyerekeket, nem a magolásra.

Gyógytestnevelés órán a kisebbekkel sokat játszunk, játékosan érjük el céljainkat. Az idősebbekkel, főleg 7. és 8. osztályban edzés jellegű órákon igyekszem az egész életen át való sportolásra sarkallni őket. Testnevelés, gyógytestnevelés mottóm: Érezd jól magad!!! Nevess sokat!!! A mozgás öröm!!! Próbáljuk közösen elérni, hogy az iskola minél több örömet, és közösségi élményt adjon a gyerekeknek!