Híreink Liszt Iskola

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Rajzpályázat kiírása Szent József évében és a Család évében

A mi családunk vagy Élményem apukámmal vagy nagypapámmal

Néhány témaötlet:

Milyen közös élményeitek, programjaitok vannak? Mi tartja össze a családotokat? A szeretet hogyan nyilvánul meg nálatok? Mire tanítanak a szüleid? Hogyan tudsz te ebben segíteni?

Az alkotások értékelési szempontjai:

– tartalom helyes, érthető megjelenítése

– az alkotás szerkezete, komponálás minősége

– a kivitelezés gondossága

– esztétikai élmény

– eredetiség (nem másolt), ötletesség

Pályázók köre:

  1. hódmezővásárhelyi óvodák
  2. általános iskolás korú diákok két alsós korcsoportban:

               a) 1-2. évfolyam

               b) 3 -4. évfolyam

A pályaművek beadási ideje: 2021. november 2- 5. között 

(A fent jelölt időszakban 7.30-tól 17.00-ig az iskola portáján)

A pályaműveket a kiíró által felkért bíráló bizottság a meghirdetett szempontok és a meghirdetett korcsoportok alapján értékeli, választja ki a nyertes műveket 2021. nov. 9-ig, majd a nyerteseket e-mailben értesíti. A nyertesek listáját, valamint a nyertes képeket közzétesszük a Domonkos Rendi Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolája honlapján.

Eredményhirdetés és a rajzpályázatra beküldött alkotások kiállítása a Szent István Templomban 2021. november 15-én 15.30 órakor.

Formai követelmények: 

A4 vagy A3 méretű, tetszőleges szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték/akvarell, tempera, ezek kevert alkalmazása stb.) készült alkotások, egy pályázó egy pályaművet küldhet be. A rajzokat paszpartuzva, azaz egy színes kartonra felragasztva kérjük beadni. (A paszpartu mérete nincs megadva, kb. 4-5 centiméterrel legyen nagyobb, mint a rajz) 

A rajz hátoldalán legyenek feltüntetve a következők: a pályamű címe, a pályázó neve, évfolyama, iskolájának neve, törvényes képviselőjének e-mail címe! A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők törvényes képviselői hozzájáruljanak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és azt a pályamunkához mellékelik.