Beiskolázás

Beiskolázási tájékoztató leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!

A Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolája 2021. január 25-én, hétfőn 17.00 órai kezdettel online beiskolázási tájékoztatót tart az iskolánk iránt érdeklődő szülők számára. A tájékoztatón ismertetjük a 2021-22-es tanévre vonatkozóan a beiskolázás menetét, valamint élőben találkozhatnak a leendő osztályfőnökökkel.
A találkozóhoz a következő linkre kattintva tudnak csatlakozni:

https://meet.google.com/wjn-wyew-wcp

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Tisztelettel

Dr. Magyar Andrea
igazgató

A 2021-2022-es tanévre szeretettel várjuk leendő elsőseink jelentkezését. Két első osztály indítását tervezzük. Mindkét osztályban városi beiskolázással emelt szintű ének-zenei oktatást valósítunk meg.

Az osztályok osztályfőnökei Tóth Rolland és Véber-Mamuzsits Anna tanítók lesznek. Munkájukat segítik Asztalos-Márton Anett és Csikós Andrea tanítók. A hitéleti nevelésben Veronika nővér és Krisztina nővér vesznek részt. 

Az iskolába való felvételnek nem feltétele a katolikus keresztlevél. Az intézményben külön felvételi eljárás nincs, az ének-zenei emelt szintű oktatás sikeres megvalósításához alkalmassági vizsgálatot tartunk, amely zenei, ritmikai, hallási területekre terjed ki. A szülőkkel/gondviselővel röviden elbeszélgetünk, amely célja fényt deríteni arra, hogy a jelentkezni kívánó tanuló illetve annak családja mennyire tud azonosulni az intézmény keresztény katolikus értékrendjével.